A Bitcoin a negyedik negyedév után 100.000 dollárra fog ralizni

-

Dan Weiskopf, a Tidal Financial Group portfóliómenedzsere beszélgetett David Linnel, és megvitatta a Bitcoin jövőbeli kilátásait.

A hangsúly a Bitcoin jövőjén volt, különös tekintettel a 100.000 dollár elérésének lehetőségére.

A beszélgetésben szó esett a közelmúlt piaci trendjeiről is, és a Bitcoin ETF-ek iránti erős érdeklődésről, mint az árfolyam lehetséges fellendítőjéről.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jövőre nézve remény van arra, hogy több platform hagyja jóvá a Bitcoin ETF-eket, ami esetleg 100.000 dollárra emelheti az árfolyamát.

Előrejelzések és volatilitás: Az új csúcsok felé vezető út

Miközben egyesek szerint a Bitcoin akár 150.000 dollárig vagy akár 1 millió dollárig is emelkedhet, Dan egyetért azzal, hogy előbb el kell érnie a 100.000 dollárt.

Dan is elismerte a Bitcoin volatilitását, mondván, hogy nagy áresések, például 50-70%-os áresések is előfordulhatnak, a 2017 óta szerzett tapasztalataikból kiindulva.

„Új csúcsokra fogunk emelkedni, mert szerintem részben azért, mert az ETF-áramlások nagyon erősek voltak az utóbbi időben. Ja és akkor úgy gondolom, hogy a negyedik negyedévben több platform fogja jóváhagyni a spot Bitcoin ETF-eket, és ” 100 ezer felé fogunk ralizni” – mondta.

A nagy befektetők és a Bitcoin átalakító ereje

Beszélt arról is, hogy mi győzi meg a nagybefektetőket, hogy belépjenek ebbe a ciklusba. Két kulcsfontosságú tényezőt említett.

Sokak szerint, aki nem fektetett be a Bitcoinba, az kimarad, hivatkozva az elmúlt évtizedben elért erős teljesítményére. Ez a kényszer befolyásolhatja a hozamokat és az ügyfelek elvárásait.

Ugyanakkor hangsúlyozta egy mélyebb okot is, ha nem fogadja el a Bitcoin és a digitális eszközök által vezérelt átalakulást, akkor kihívásokkal nézhet szembe.

Ebben a technológiában megvan a potenciál, hogy átformálja az iparágakat, hasonlóan ahhoz, ahogyan az internet forradalmasította a vállalkozásokat.

„Sok ember úgy tekint a Bitcoinra és a kriptóra, hogy nem értékeli, hogy a magasabb árral együtt nagyobb kínálat is jár. Beszélünk 100.000-ről, arra számítanék, hogy több kínálat érkezik a piacra, ahogy felfelé haladunk, és ez nem igazán új hír, de a nagyobb kereslet ellensúlyozza ezt a kínálatot” – tette hozzá.

Olvastad már? A SOL-ár célja 1000 dollár, ahogy a kriptopiaci bikafutás lendületet kap

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.