400%-os Bitcoin (BTC) emelkedés: Megtörténhet újra?

-

A Bitcoin árfolyama jelentős emelkedést mutatott, és egyes mutatók szerint ez folytatódni fog.

A Bitcoin újabb lenyűgöző emelkedésen mehet keresztül, mivel a piac egy fontos technikai indikátor emelkedését tapasztalja. Ezen kívül van néhány tényező, amely erősítheti a digitális arany értékét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Jelentős piaci változást láttunk tegnap: A Russell 2000 index (IWM) több mint 3%-kal emelkedett, míg a Nasdaq több mint 2%-kal esett.

A Bitcoin árfolyama kilőhet?

Egy hasonló változást jelzett a Bitcoin és az altcoinok 2020 novemberi masszív rallyjának kezdete, és ez a váltás a kockázatosabb eszközök felé való elmozdulást sugallja.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

A teljes altcoin piaci tőke 400%-kal nőtt a következő négy hónapban az IWM akkori megugrása után.

Okkal gondolhatjuk, hogy valami hasonló ismét megtörténhet. Számos mutató arra utal, hogy a kriptopénzek piaca, beleértve a Bitcoint is, pozitív tendenciát mutat.

A legutóbbi adatokból úgy tűnik, hogy a Bitcoin-bányászok, akik eddig likvidálták állományaikat, kezdenek engedni.

Elképzelhető, hogy az árfolyam-emelkedést elősegíti az eladási nyomásnak ez az enyhülése és a lefelé irányuló lendület. Az elmúlt napokban Németország volt a legnagyobb Bitcoin-eladó, és úgy tűnik, végre végeztek vele.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A Bitcoin árfolyamtendenciája több mean reversion mutató szerint is megfordulni látszik.

E mutatók, amelyek a Bitcoin árfolyamának a történelmi átlagtól való eltérését mérik, arra utalnak, hogy a jelenlegi alulértékeltség végül korrigálhatja magát, ami magasabb árakat eredményezhet.

Ezenkívül bíztató jelek láthatók a Bitcoin árfolyamgrafikonjának technikai adataiból is.

A Bitcoin árfolyama, miután nemrégiben kilábalt az 58.199 dollárnál lévő 200 EMA támaszszintről, jelenleg 60.265 dollár körül mozog.

A következő ellenállási szintek, amelyeket érdemes szemmel tartani, az 50 EMA és a 100 EMA.

Ha ezeket a szinteket áttörjük, az megerősítheti a bikás trendet, és megnyitja az utat egy újabb jelentős rally előtt.

Olvastad már? Ki lesz Európa királya – Spanyolország vagy Anglia?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.