A Shiba Inu ETF beindítja a pletykákat és 4.000%-os égési rátát vált ki, de ez a másik token gyorsabban fog égetni

-


Vendégbejegyzés


A Shiba Inu (SHIB) közösség izgalomtól és spekulációktól pezseg egy lehetséges Shiba Inu ETF-ről szóló pletykák miatt.

A pletyka nagy érdeklődést váltott ki, és a SHIB tokenek égési rátája egyetlen nap alatt lenyűgöző, 4000%-os növekedést produkált.

Míg a SHIB figyelemre méltó égési sebessége kétségtelenül felkeltette a kriptovilág figyelmét, a piaci elemzők úgy vélik, hogy az RCO Finance (RCOF) AI-alapú megközelítése még gyorsabb növekedést eredményezhet az élő kriptopiacon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Fedezzük fel az RCO Finance potenciálját, hogy felülmúlja a SHIB figyelemre méltó égési rátáját.

A Shiba Inu (SHIB) égési rátája az ETF-pletykák közepette szárnyal

A Shibburn tracker friss adatai szerint a Shiba Inu (SHIB) token július 12-én figyelemre méltó, 3.988,31%-os emelkedést tapasztalt az égési rátájában.

Ez a jelentős fellendülés elsősorban annak köszönhető, hogy 71,18 millió SHIB érmét semmisítettek meg a forgalomban lévő készletből.

Ami érdekes, hogy az égési ráta megugrása egybeesik a potenciális SHIB tőzsdén kereskedett alap (ETF) körüli növekvő pezsgéssel, ami vitákat váltott ki a globális kriptoközösségben.

A Shiba Inu árfolyama ennek eredményeképpen az elmúlt 24 órában 7%-os emelkedést könyvelhetett el, amihez 2%-os piaci tőkeemelkedés párosult.

A token július 9. óta a konszolidáció jeleit mutatja a 0,000016 dolláros árszint körül.

A piaci szakértők úgy vélik, hogy a Shiba Inu az elkövetkező napokban 30%-os árfolyamcsökkenést tapasztalhat, mielőtt potenciálisan egy fenomenális rallyra indulna.

Az RCO Finance (RCOF) megragadja a jövőt

Az RCO Finance (RCOF) a legújabb kihívója az általunk ismert DeFi piacnak. Ez az új platform a blokklánc technológiát ötvözi a hagyományos pénzügyi gyakorlatokkal.

Azzal, hogy az ügyfelek számára jó felhasználói élményt nyújt, az RCO Finance a legjobb DeFi-megoldásokat tudja az egyéni igényekhez igazítani.

Az RCO Finance egyik kiemelkedő megoldása az AI Robo Advisor nevű mesterséges intelligenciával működő tanácsadójuk.

Ez a hatékony eszköz fejlett algoritmusok segítségével elemzi a piaci trendeket és az ügyféladatokat, lehetővé téve, hogy személyre szabott tanácsokat és ajánlásokat kínáljon, amelyek igazodnak a felhasználók konkrét céljaihoz.

Az AI Robo Advisor egy hozzáértő piacguru, aki végigvezeti a felhasználókat pénzügyi útjukon.

Az RCO Finance ökoszisztémába való belépés üdítően egyszerű. Az RCOF nem igényel KYC-eljárást, és nem kér azonosító dokumentumokat, ellentétben sok platformmal.

Így a világ bármely pontjáról bárki csatlakozhat ehhez a decentralizált pénzügyi platformhoz, beleértve a rossz hitelképességű egyéneket, az adósokat és azokat, akik nem tudnak hitelt szerezni a hagyományos központi bankoktól.

Az RCOF befektetési pooljai révén a felhasználók egyesíthetik erőforrásaikat és maximalizálhatják a befektetési hozamokat.

E poolok a finanszírozás, a kölcsönök és a bevételek tartalékaként szolgálnak, biztosítva, hogy az RCO Finance önellátó maradjon, és továbbra is elsőrangú kriptopénz-szolgáltatásokat nyújtson.

Emellett a biztonság a központosított és decentralizált piacokon is kiemelkedő fontosságú, ezért az RCO Finance kiemelten kezeli a felhasználók védelmét.

Felhasználói érdekeinek védelme érdekében az RCO Finance rendszeres ellenőrzéseken esik át, amelyeket Európa egyik legelismertebb biztonsági cége, a SolidProof végez.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

RCO Finance előértékesítés: A hatalmas nyereségek ablaka

Míg a kriptovilágot továbbra is a Shiba Inu ETF körüli felhajtás és a megdöbbentő, 4000%-os égési rátája ragadja magával, addig egy kevésbé ismert token, az RCO Finance (RCOF) csendben kelti a hullámokat lenyűgöző deflációs tokenomikájával.

Az RCO Finance az első szakaszban eladta a kiosztott előértékesítési tokenek felét, és ezzel olyan hozzáértő befektetőket vonzott, akik felismerték a hosszú távú potenciált.

A Shiba Inu-val ellentétben, amely a gyors égési sebességével hívta fel magára a figyelmet, az RCOF még gyorsabban fog égni, ami idővel a token szűkösségét és értékét is növeli.

A piaci elemzők szerint az RCOF egyedülálló, szintalapú juttatási rendszere várhatóan csak az előértékesítésen belül elképesztő mértékben, 3000%-kal növeli az értékét.

A korai befektetők mindössze 0,0127 dollárért (tokenenként) juthatnak hozzá a feltörekvő kripto-óriáshoz, és a potenciál az, hogy a mindössze 100 dolláros befektetésből figyelemre méltó 3000 dollár lesz, miután a token 0,6 dolláros altcoin árfolyamon kerül a listára.

További információ az RCO Finance előértékesítésről:
Látogass el az RCO Finance előértékesítésre
Csatlakozz az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.