Ismét esik a Bitcoin árfolyama

-

A Bitcoin árfolyama nehézségekbe ütközött, amikor megpróbált áttörni az 59.500 és 60.000 dolláros ellenállási szinteken.

Mivel ez nem sikerült, újra csökkenés következett be, és az árfolyam 58.000 dollár alá esett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Most akkor eladási hullám van, vagy a bálnák vásárolnak?

A kereskedők és elemzők nehéz helyzetben vannak, mivel az árfolyam mozgolódik, de semmi igazán nagy nem történik.

Egy TradingView felhasználó rövid távú elemzése szerint viszont elég valószínű, hogy a Bitcoin árfolyamának további esése várható.

Az árfolyam nemrégiben az 57.800 és 57.500 dolláros támaszszintek alá esett, és elérte a 56.600 dolláros mélypontot, azóta pedig lassan konszolidálja veszteségeit. Nagyon lassan.

Jelenleg a Bitcoin a 23,6%-os Fibonacci szint közelében tartózkodik.

Vétel támaszon, eladás ellenálláson?

Ha a Bitcoin képes lenne áttörni az 58.000 dolláros ellenállási szintet, további növekedés várható, de a fő kérdés itt az, hogy egyáltalán képes-e áttörni?

A következő ellenállási szint 58.500 dollárnál van. Az egy órás nézeten a BTC/USD grafikonon egy csökkenő csatorna is található, amelynek ellenállása 58.400 dollárnál van.

A következő jelentős ellenállás ezer dollárral feljebb, 59.500 dollárnál található. Ha sikerül ezen a szinten zárni, az árfolyam akár 60.000 dollár felé is emelkedhet, sőt, talán még magasabbra is.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Medveuralom

Ha a Bitcoin nem tudja áttörni az 58.000 dolláros ellenállási szintet, tovább eshet, és az a probléma, hogy nem látunk semmilyen pozitív jelet, amely ezt a forgatókönyvet támogatná.

A medvék jelenleg erősebbek. A legközelebbi támasz 56.600 dollárnál van, az első jelentős támasz pedig 56.000 dollárnál.

A következő szint 55.000 dollár körül van. Ha a csökkenés folytatódik, az ár akár 53.500 dolláros támasz zónába is eshet. Ez nem túl jó hír.

Az óránkénti MACD a medvés zónában növekszik, és az óránkénti RSI a BTC/USD esetében 50-es szint alatt van.

Gyenge, nagyon gyenge. A fő támaszszintek 56.500 és 55.000 dollárnál vannak, míg a fő ellenállási szintek 58.000 és 58.500 dollárnál. Túl sok mindent nem tehetünk, csak várunk, és meglátjuk, merre indul a piac.

Olvastad már? A Bitcoin helyreáll, de ezek a tokenek továbbra is alulértékeltek maradnak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.