Santa Monica megnyitotta a saját Bitcoin irodáját

-

Santa Monica megnyitotta saját Bitcoin irodáját, hogy növelje a Bitcoin ismertségét és integrációját a lakosok és a turisták körében.

Santa Monica szereti a Bitcoint

Santa Monica Bitcoin Irodájának fő célja, hogy tájékoztatni a lakosokat a Bitcoinról, és bemutassa annak előnyeit, a használati lehetőségeket.

Lana Negrete alpolgármester, a projekt támogatója kifejezte az örömét az iroda megnyitása kapcsán, hangsúlyozva, hogy a Bitcoin tényleg mindenkié.

„Amint Santa Monica megismeri a Bitcoint, kíváncsi vagyok, hogyan fognak ezek az ötletek növekedni. A Bitcoin mindenkié.”

Az iroda célja, hogy partnerségeket alakítson ki, amelyek támogatják a helyi turizmust és új munkahelyeket teremtenek a növekvő Bitcoin szektorban.

A városi tisztviselők tudatában vannak az iparág megnövekedett energiaigényének, és ezért azt is tervezik, hogy a fenntartható energiaforrásokkal működő Bitcoin bányászatot népszerűsítésék.

Santa Monica
Forrás: X

El Salvador vezeti a sort

A Santa Monica Bitcoin iroda ötletét El Salvador ihlette, amely 2021-ben törvényes fizetőeszközként vezette be a Bitcoint.

El Salvador sikeresen vonzott be új befektetéseket és növelte a turisztikai szektorát is a Bitcoin elfogadása óta, és Santa Monica tisztviselői ezért El Salvadorba látogattak, hogy közvetlenül tanuljanak tapasztalataikból a helyiektől.

A résztvevők azt remélik, hogy hasonló sikert érnek el majd a városban.

A Bitcoin iroda oktatást fog nyújtani a lakosoknak, turistáknak és vállalkozásoknak, támogatva a város gazdasági céljait és az új pénzügyi technológiák terjedését.

Még többet!

Santa Monica éves költségvetése 700 millió dollár, és évente mintegy 4,5 millió látogatót vonz, akik 2023-ban körülbelül 1 milliárd dollárt költöttek.

A Bitcoin iroda várhatóan tovább növeli a helyi gazdaságot azáltal, hogy több vállalkozást és turistát vonz a régióba.

Nemrégiben Santa Monica tűzoltói is címlapokra kerültek, miután bejelentették, hogy a Tűzoltóság elkezdte a Bitcoin saját tárolását, jelezve a város növekvő érdeklődését a kriptovaluta iránt.

A megnyitó alkalmából a Proof of Workforce alapítója, Dom Bei tervezi, hogy Bitcoin vizuális elemeket helyez el a Santa Monica mólón, például fényvetítéssel a városi óriáskerékre.

Ez a várakozások alapján emelni fogja a Bitcoin iroda ismertségét és céljait, igazán trendi és emlékezetes módon.

Olvastad már? A Bitcoin medvék napjai meg vannak számlálva?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.