Legjobb 5 kripto, ami 2024-ben a gazdagság édes érintését adhatja meg Neked

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenleg nyugodt, egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Számos altcoin továbbra is alacsony árfolyamokon tartózkodik, várva a tökéletes pillanatra, hogy az egekbe szökjön.

A változó pénzügyi környezet miatt a kriptórajongók és a befektetők körében várakozás van.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk kibontja az öt legjobb kriptovalutát, amelyek 2024-ben jelentős növekedést ígérnek.

Vajon mely érmék hozzák el a gazdagság aranyérmét a következő évben? Merülj el, és fedezd fel azokat a digitális eszközöket, amelyek készen állnak a robbanásra és a pénzügyi portfóliók átalakítására.

A BlastUP kiadja a Blastbox V2-t: egy kincsesbánya tele előnyökkel

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, a BlastUP, amely frissen gyűjtött 8 millió dollárt az előértékesítés során, a Blastbox V2 elindításával újabb lehetőséget mutat be arra, hogy $BLASTUP tokenekhez jusson az előértékesítési áron.

Ez a loot box egy kincsesláda, amely tele van perkekkel, köztük $BLASTUP tokenekkel és Booster pontokkal.

A BLASTUP tokenek megvásárlása a TGE előtt lehetőséget kínál egy okos befektetésre, mivel a szakértők akár 1000%-os potenciális hozamot jósolnak.

A Blastbox V2 több mint értékes eszközöket kínál; ez egy kapu a BlastUP exkluzív kiváltságaihoz.

A tulajdonosok olyan előnyöket élveznek, mint az NFT és a tokenek airdropja, a BlastUP Club tagság és az IDO-khoz való elsőbbségi hozzáférés.

Fedezd fel a Blastbox V2 teljes potenciálját

A Blastbox V2 beszerzése az utolsó esélye, hogy a legjobb áron biztosítsa a korai hozzáférést a BlastUP-hoz. Ez az indítóplatform gyorsan a Blast blokklánc erőművévé válik, és már négy sikeres IDO-val hullámokat vetett.

Ha még mindig a következő nagy kriptokincset keresed, ne keress tovább. A mindössze 9999 Blastbox V2 elérhető az induláskor, és páratlan hasznossággal megpakolva, ezek a ritka loot boxok készen állnak arra, hogy lekerüljenek a polcokról.

Szerezd meg a Blastbox V2-t most, mielőtt mind elfogy!

Az Ethereum kitörésre készül a kriptopiaci turbulenciák közepette

Az Ethereum jelenlegi árfolyama 2664,75 és 3358,20 dollár között mozog, ami ellenálló álláspontot mutat.

A közelmúltbeli csökkenés ellenére az Ethereum növekedési potenciálja továbbra is erős.

A bikák a legközelebbi ellenállási szintre, a 3784,77 dolláros szintre nyomhatják az árakat, ami ígéretes fellendülést jelez.

Ez a rally 20-30%-os emelkedést jelenthet a jelenlegi szintekhez képest. Az 57,14-es Relatív Erősség Index és más mutatók arra utalnak, hogy az Ethereum egy potenciális emelkedésre készül, amely a 2021-es mintákra emlékeztet.

Tartsd szemmel a 2397,87 dollárnál lévő támaszt; egy alatta lévő merülés további eséseket hozhat, de az Ethereum általános trendje felfelé irányuló lendületre utal.

Solana bikás lendülete: Az új csúcsok megcélzása

A Solana (SOL) a közelmúltbeli zuhanások ellenére ellenállónak bizonyult, és fenntartotta a 117 és 150,56 dollár közötti ársávot.

Van helye a növekedésnek, és potenciálisan képes áttörni a legközelebbi ellenállást 169,47 dollárnál, és még magasabbra, 202,99 dollárra célozni.

A jelenlegi technikai mutatók, mint az 57,70-es RSI és a 142,40 dolláros 10 napos SMA bullish feltételeket sugallnak.

Ha a SOL képes meghaladni ezeket az ellenállási szinteket, akkor akár 35%-os emelkedést is láthatunk a jelenlegi árakhoz képest, ami jelentős emelkedést jelentene.

A Solana 6 hónapos árfolyam-változása szintén erős fellendülési potenciált tükröz. A jelenlegi minták ígéretes bikafutásra utalnak, tükrözve a 2021-ben látott trendeket.

Bika jelek a LayerZero (ZRO) számára, a közelmúltbeli kriptopiaci dőlések ellenére is

A LayerZero (ZRO) erős bullish momentumot mutat a közelmúltbeli piaci visszaesések ellenére. Az érme árfolyama jelenleg 3,00 és 4,71 dollár között mozog.

A közelmúltbeli közel 15%-os nyereség az elmúlt héten és több mint 339%-os nyereség az elmúlt hónapban jelentős emelkedési potenciálra utal.

A 75,18-as RSI-vel és az erős MACD-szinttel úgy tűnik, hogy a bikák irányítanak. Ha a ZRO áttöri az 5,42 dolláros ellenállást, akkor 7,13 dollárig emelkedhet, ami nagyjából 50%-os potenciális nyereséget jelent.

Az erős vételi jelek arra utalnak, hogy a LayerZero vezetheti a következő altcoin szezont.

A Starknet árfolyama rövidtávon medvés jeleket mutat, de hosszútávon bikás potenciált.

A Starknet (STRK) a közelmúltban vad hullámvasúton volt. A 0,43 és 0,68 dollár közötti árfolyamon a 0,82 dolláros ellenállással és a 0,32 dolláros támasszal néz szembe.

Annak ellenére, hogy a Starknet rövid távon közel 50%-ot esett ebben a hónapban, és hétről hétre körülbelül 7,5%-ot esett, az elmúlt hat hónapban több mint 190%-ot emelkedett.

Az érme jelenleg a 100 napos mozgóátlagával flörtöl, ami 0,57 dollár, és potenciális emelkedési lehetőséget mutat.

Ha sikerül áttörnie a 0,82 dolláros ellenállást, akkor megcélozhatja az 1,06 dolláros szintet, ami több mint 55%-os emelkedést jelentene. A bikák most gyengének érezhetik magukat, de a hosszú távú jelek fényes jövőre utalnak.

Következtetés

Az ETH, SOL, ZRO és STRK ígéretesnek tűnik, de rövid távon kevesebbet hozhat.

A BLASTUP túlszárnyalja őket az egyedi koncepciója és a Blast ökoszisztémához való igazodása miatt.

Ezáltal a BLASTUP a 2024-es potenciális növekedés első számú választása.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.