A kriptobálna 59 millió dollárt költ Ethereum-ra, Shiba Inu-ra, PEPE-re és ezekre az altcoinokra

-

A kriptobálnák szorgoskodtak a kriptopiacot sújtó lejtmenet során. Lehetőségként használták ki ezt a mélypontot, hogy felhalmozzák az Ethereumot (ETH), a Shiba Inut (SHIB) és a Pepe-et (PEPE).

Az ETFSwap (ETFS) egy másik altcoin, amit vásároltak, a kriptotoken jelenleg 0,0183 dolláros kedvezményes áron kel el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptobálna 59 millió dollár értékben vásárol kriptót

Az Arkham Intelligence láncon belüli elemző platform adatai szerint egy kriptobálna (0x4fdFE….4271E) 59 millió dollár értékű kriptót vásárolt és vett ki a Binance-ról.

A bálna 9425 Ethereumot (30,92 millió dollár), 957,7 milliárd PEPE-t (9,82 millió dollár) és 583,7 milliárd Shiba Inut (9,63 millió dollár) vásárolt.

A többi token, amit a bálna vásárolt, 438 700 RNDR (3,13 millió dollár), 5,187 millió MATIC (2,81 millió dollár), 104 100 LINK (1,47 millió dollár), 39 100 AVAX (1,08 millió dollár) és 2,762 millió GRT (0,55 millió dollár).

A bálna vásárlásának nagy részét az Ethereum, a PEPE és a Shiba Inu alkotta.

Az Ethereum (ETH), a Shiba Inu (SHIB), a Pepe (PEPE) és a többi altcoin vásárlása vélhetően egy „buy-the-dip” befektetés volt.

E befektető valószínűleg arra számít, hogy az Ethereum (ETH), a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) azon kriptotokenek közé tartozik, amelyek hatalmas fellendülést élveznek, amint a kriptopiac helyreáll.

A Shiba Inu és a PEPE ráadásul Ethereum-alapú tokenek, ami azt jelenti, hogy jelentős árfolyam-emelkedésre számíthatnak, amint a Spot Ethereum ETF-ek megkezdik a kereskedést.

ethereum

A kripto bálnák az ETFSwapot (ETFS) is felhalmozzák

A kriptobálnák az ETFSwap (ETFS), egy másik Ethereum-alapú tokent is felhalmoznak. Az ETFS bikás kilátásokkal rendelkezik, különösen a Spot Ethereum ETF-ek közelgő elindításának és az ETFSwap béta platformjának köszönhetően.

Az ETFSwap egy decentralizált befektetési platform, amely olyan tőzsdén kereskedett alapokat (ETF) tokenizál, mint a Spot Ethereum ETF-ek és más kripto ETF-ek.

Az ETFSwap (ETFS) újradefiniálja az ETF-kereskedelmet azáltal, hogy integrálja ezeket a hagyományos eszközöket a blokklánc technológiával. Ez lehetővé teszi az engedély nélküli ETF-kereskedelmet, mivel a befektetők mostantól engedély nélkül fektethetnek be ETF-ekbe.

A kereskedési platform emellett a Know-Your-Customer (KYC) követelményeket nem tette kötelezővé, ami azt jelenti, hogy a felhasználók azonnal elkezdhetik a befektetést.

A decentralizált pénzügyi (DeFi) platform bevezette az anonim ETF-kereskedelmet is, mivel a felhasználók névtelenül kereskedhetnek ezekkel a hagyományos eszközökkel.

Ezt a zero-knowledge (ZK) proof technológia teszi lehetővé, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyazonosságuk vagy más érzékeny információik felfedése nélkül kereskedjenek.

A felhasználók emellett élvezhetik a tőkeáttételes kereskedést is, az ETFSwap (ETFS) akár 50-szeres tőkeáttételt kínál minden egyes ETF-kereskedésnél.

A platform határidős kereskedést is kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ezeket a hagyományos eszközöket egy tervezett időpontban és egy adott áron vásárolják vagy adják el.

Emellett az ETFSwap perpetual kereskedési szolgáltatásokat is kínál, így a felhasználók lejárati dátum nélkül fogadhatnak egy eszköz jövőbeli árfolyamára.

Az ETFSwap (ETFS) az ETF-eken kívül más befektetési lehetőségeket is kínál. A felhasználók a platformon különböző nyersanyagokra és kriptovalutákra cserélhetik ETFS-állományaikat.

A DeFi platformon kripto eszközeiket is feltölthetik, és magas hozamokat érhetnek el. Pontosabban a befektetők akár 80%-os éves hozamot (APY) élvezhetnek a feltett ETFS tokenjeiken.

Az ETFSwap azt is tervezi, hogy 2025-ben saját ETF-et indít, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a bikafutás előre jelzett csúcspontján maximalizálják a nyereségüket.

Az ETFSwap (ETFS) előtt izgalmas idők állnak, így az ETFS token megvásárlása a jelenlegi 0,0183 dolláros árfolyamon igazi zsákmány!

A kriptotoken értéke továbbra is az egekbe fog szökni, ahogy a kereskedési platform újabb bikás fejlesztéseket mutat be az ökoszisztémája számára.

Következtetés az utolsó esély az ETFSwap (ETFS) megvásárlására a piaci mélyponton

Ez a legutóbbi piaci lejtmenet vélhetően az utolsó megrázkódtatás a bikafutás folytatása előtt.

Itt az utolsó esély az ETFSwap (ETFS) megvásárlására, miközben ezeken a mélypontokon eladható.

Az ETFS az előrejelzések szerint az egyik legjobban teljesítő eszköz lesz, amikor a bikafutás teljes sebességbe kapcsol, és felülmúlja az Ethereumot (ETH), a Shiba Inu-t (SHIB) és a Pepe-t (PEPE).

További információkért az ETFS kripto előértékesítésről:

Látogasson el az ETFSwap előértékesítésre

Csatlakozzon az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.