3 altcoin, amit érdemes kerülni ebben a szezonban

-

Az altcoin piacon zavarok uralkodnak, a főbb altcoinok csökkenést könyvelnek el.

Az Altcoin Buzz elemzője szerint fennáll a lehetőség, hogy tovább esnek.

Ennek oka, hogy a kriptopiacon több mint 40 projekt több mint 750 millió dollár értékű token kibocsátását tervezik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tokenek ilyen nagy mennyiségű beáramlása jelentős eladásokhoz vezethet. Íme egy lista azokról az altcoinokról, melyektől érdemes távol maradni.

Aptos (APT)

Az első tervezett feloldás az Aptos, egy visszatérő projekt. Ez egy olyan layer 1 blokklánc, amelyet skálázhatóságra, megbízhatóságra és biztonságra terveztek.

Az Aptos célja, hogy gyorsabb tranzakciós sebességet és alacsonyabb költségeket biztosítson, így alkalmas különböző decentralizált alkalmazásokhoz.

Július 12-én 11,31 millió APT tokent terveznek feloldani 77 millió dollár értékben, ami a projekt forgalomban lévő készletének 2,59%-át teszi ki.

altcoin
Forrás: CoinGecko

Ezek a tokenek az alapítványa, a közösség, az alapvető hozzájárulók és a befektetők között kerülnek kiosztásra.

A három hónapos grafikonon látható az árfolyam csökkenése, 14 dollár körüli értékről 6 dollár alá. A mostani feloldás tovább nyomhatja lefelé az árfolyamot.

Arbitrum (ARB)

A következő a listán az Arbitrum, egy layer-2 skálázási megoldás az Ethereumhoz, amelyet a tranzakciós sebesség javítására és a költségek csökkentésére terveztek.

Arbitrum
Forrás: CoinGecko

Az Arbitrum optimista rollupokat használ az Ethereum hatékonyságának és skálázhatóságának növelésére.

Az Arbitrum májusban 95 millió dollárt, majd júniusban 105 millió dollárt bocsátott ki. Tervezik, hogy július 16-án újabb 75 millió dollárnyi tokent bocsátanak ki a csapat, a tanácsadók és a befektetők számára.

Az ARB árfolyama március óta jelentősen csökkent, a 2,27 dolláros történelmi csúcsról 0,63 dollár körüli szintre.

AltLayer (ALT)

Végezetül, az AltLayer decentralizált protokoll július 25-én 684 millió ALT token feloldását tervezi, körülbelül 125 millió dollár értékben.

AltLayer
Forrás: CoinGecko

Ezek a tokenek a csapat, a befektetők, a tanácsadók, a protokollfejlesztés, a pénztár, az ökoszisztéma és a közösség számára kerülnek felosztásra.

Az ALT árfolyama jelentősen esett, és a közelgő feloldás valószínűleg további lefelé irányuló nyomást fog gyakorolni.

Olvastad már? Mozgóátlagok bemutatása: Alapvető eszközök a kriptokereskedésben

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.