Biztos befektetések a kripto zűrzavar alatt: A legjobb altcoinok, hogy milliomossá váljunk.

-

A kriptopiac nyugodt fázisban van, kivárja az időt a várva várt bikafutás előtt. A jelenleg mélyponton lévő altcoinok jelentős értékugrás előtt állnak.

A milliomos státuszra vágyók számára ez a nyugodt pillanat tökéletes belépési pont lehet.

Ebben rejlik a lehetőség az altcoinok kiválasztására, amelyek ára hamarosan megugorhat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk a növekedésre felkészült altcoinokba merül el, bepillantást nyújtva azokba az érmékbe, amelyek a korai befektetőket milliomossá tehetik.

Fedezd fel a legjobb választásokat, amelyek készen állnak a robbanásra, és jelentős pénzügyi nyereségek kialakítására.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: Következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1 millió dollár fölé szökik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

kripto

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy másik izgalmas hír, hogy a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot, amely július 15-ig tart.

A program 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalmakat hetente osztják szét USDT-ben, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli hozam<<<<

A MATIC potenciális emelkedése piaci bizonytalanságok közepette

A Polygon (MATIC) vegyes mozgása a jelenlegi 0,41 és 0,56 dollár közötti árfolyamsávban mozog. A bikák erőt mutatnak, annak ellenére, hogy a múlt héten 10%-ot esett, és ebben a hónapban közel 25%-ot esett.

A legközelebbi ellenállási szint 0,64 dollárnál felfelé irányuló hajtásra utal. A 62,20-as RSI-vel a MATIC a bika irányába hajlik.

Ha ezt az ellenállást áttöri, akkor a magasabb 0,78 dolláros szintet célozhatja meg, potenciálisan mintegy 40%-kal emelkedve a jelenlegi árakhoz képest.

Hat hónap alatt körülbelül 38%-kal csökkent, de a múltbeli árminták ígéretes bikafutásra utalnak. Hamarosan a bikák kerülhetnek fölénybe.

Az Avalanche (AVAX) kitörésre készül: A bikák lendületbe jönnek

A közelmúltbeli visszaesés ellenére az Avalanche (AVAX) a potenciális növekedés jeleit mutatja. Jelenleg 21,71 és 29,94 dollár között kereskedik, az AVAX 17,66 dollár közelében talál támaszt, míg 34,13 dollár körül ellenállással néz szembe.

A 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlagok szorosan illeszkednek egymáshoz, ami stabilitásra utal.

Az 58,77-es RSI-vel az AVAX közelít a bikás területhez. Ha áttöri a 34,13 dolláros ellenállást, akkor a 42,37 dollár felé emelkedhet, ami több mint 40%-os potenciális emelkedést jelent.

Mivel a piac 2021-től ismétlődő mintákat mutat, az AVAX bikák felkészülnek arra, ami jelentős kitörés lehet.

Az Ethereum a rugalmasság jeleit mutatja a piaci korrekció közepette

Az Ethereum árfolyama jelenleg a 2656,37 és 3363,02 dollár között mozog. A közelmúltbeli csökkenés ellenére a bikák erőt mutatnak. A 60,27-es RSI potenciális növekedésre utal, nem túlvásárolt.

A 10 napos átlag 2914,80 dolláron áll, éppen a 3014,59 dolláros 100 napos átlag alatt, ami egy lehetséges fellendülésre utal.

A legfontosabb ellenállás a 3794,42 dollárnál van, és ha meghaladja, az ETH elérheti a 4501,07 dollárt, ami több mint 34%-os potenciális emelkedést jelentene.

A támasz továbbra is 2381,12 dollárnál van, az erős hosszabb távú támasz pedig 1674,47 dollárnál.

A közelmúltbeli 12,30%-os csökkenést egy hét alatt és 18,05%-os csökkenést egy hónap alatt ellensúlyozza a 6 hónapos 28,52%-os emelkedés. Az Ethereum felállása azt sugallja, hogy jelentős felfelé irányuló mozgásra lehet felkészülve.

Cardano (ADA) ígéretes a legutóbbi esés ellenére is

A Cardano, amely jelenleg 0,30 és 0,41 dollár között kereskedik, az utóbbi időben esést szenvedett el. Úgy tűnik, hogy a bikák még nem tartják teljesen kézben az irányítást.

A legközelebbi ellenállás 0,47 dollárnál és a támasz 0,26 dollárnál kiegyensúlyozott mezőnyre utal.

Azonban a 0,35 dolláros 10 napos mozgóátlag és a 62 körüli RSI-vel van hely az optimizmusra.

Ezek a minták történelmileg potenciális növekedésre utalnak. Amennyiben a hangulat megváltozik, és az ADA eléri a 0,57 dolláros második ellenállást, akkor a jelenlegi tartományból több mint 40%-os emelkedést láthatunk.

A közelgő altcoin szezon kedvező területre tolhatja a Cardanót.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Következtetés

A MATIC, az AVAX, az ETH és az ADA rövid távon kevesebb potenciált kínálhat. A CYBRO azonban megváltoztathatja a játékmenetet.

A fejlett DeFi platform egyedülálló esélyt kínál a befektetőknek a jövedelem növelésére.

A Blast blokkláncon a hozamok aggregálására mesterséges intelligenciát használ. A CYBRO vonzó staking jutalmakat, exkluzív airdropokat és a vásárlások után járó cashbacket tartalmaz.

Garantálja a kiváló felhasználói élményt az egyszerű befizetésekkel és kifizetésekkel.

Az átláthatóság, a megfelelés és a minőség iránti erős elkötelezettséget mutatva a CYBRO jelentős figyelmet kap a főbb kripto befektetők és befolyásos szereplők körében.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.