Lehet-e profitálni a medvepiacon? A piaci szakértő feltárja a meglepő stratégiákat

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin árának közelmúltbeli esése jelentős nyomás alá helyezte a kriptopiacot, ami pánikot okozott a befektetők körében.

Az altok azonban továbbra is történelmi mélyponton vannak, és potenciális robbanás előtt állnak.

A jelenlegi piaci dömping ellenére a közelgő bikafutásról szóló spekuláció tartja izgalomban a befektetőket.

E bizonytalanság közepette egy piaci szakértő azt javasolja, hogy még a medvepiacon is van mód a profitszerzésre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Izgalmas stratégiák és konkrét, növekedésre kész érmék kerülnek napvilágra, amelyek friss betekintést nyújtanak.

Fedezd fel a meglepő módszereket, amelyekkel eligazodhatsz a lecsúszott kriptotérben, és felkészülhetsz a piac esetleges fellendülésére.

A BlastUP utolsó lehetőséget kínál a $BLASTUP megszerzésére a TGE előtt

A BlastUP alig több mint 3 hónappal az indulása óta máris megerősítette kulcsfontosságú szerepét a Blast ökoszisztémában, és úttörő startupként szolgál a kripto startupok számára.

Az előértékesítés során fenomenális 8 millió dollárt gyűjtött össze, és közel 20 000 $BLASTUP-tulajdonosból álló virágzó közösséget alakított ki.

A növekedés felgyorsításának céljával összhangban a BlastUP már 4 sikeres Initial DEX Offerings (IDO) indított, segítve az új projekteket abban, hogy erős alapot teremtsenek a csillagszerű induláshoz.

A BlastUP jelenleg a 2024 júliusára tervezett tokengenerálási eseményre készül. A BlastUP tokenek (BLASTUP), amelyeket az előértékesítés során fillérekért adtak el, a tőzsdei bevezetéskor 0,1 dolláron lesznek árazva.

Az utolsó esély a BLASTUP tokenek legjobb áron történő megvásárlására!

A BLASTUP tokenhez most csak úgy juthatsz hozzá az előértékesítési áron, ha megvásárolod a Blastbox V2-t.

Ez egy loot box, amely bizonyos mennyiségű $BLASTUP-ot és Booster Pontokat tartalmaz, speciális tokeneket, amelyeket a legaktívabb közösségi tagok jutalmazására használnak.

Aki megveszi a Blastbox V2-t, az egy kincsesládát kap, amely számos kiváltsághoz ad hozzáférést.

A Blastbox V2 tulajdonosai:

  • Hozzáférhetnek a launchpad IDO-khoz és exkluzív jutalmakhoz juthatnak.
  • Részesülhetnek az airdropban, és ingyen tokeneket és NFT-ket kaphatnak.
  • Magasabb kamatot kapnak a $BLASTUP stakingjéért.

Ami fontos, hogy a Blastbox V2 készlet 9999 darabra van korlátozva. A szűkös elérhetőség gyorsan felpörgetheti a keresletet, ezért bölcs dolog sietni és megvenni ezeket a ritka loot boxokat, amíg lehet.

Vásárolj Blastbox V2-t, amíg lehet

A HFT Coin izgalmas bikafutása: Új technológia az áttöréshez az altcoin szezonban

A HFT (High-Frequency Trading) Coin egyre nagyobb figyelmet kap a kriptovilágban. Ez az érme fejlett technológiát használ a kereskedések villámgyors feldolgozására.

Arra épült, hogy minimális késedelemmel hatalmas mennyiségű tranzakciót kezeljen, így ideális a gyorsan változó kriptopiacra.

A Bitcoin közelmúltbeli visszaesése ellenére a HFT ígéretesnek tűnik, mivel a 2021-es pozitív mintákat tükrözi.

A HFT Coin egyedülálló képességével és magas hozamlehetőségével vonzónak tűnik a jelenlegi piaci ciklusban, különösen azok számára, akik erős teljesítményt keresnek az altcoin-szezonban.

JTO Coin: A kripto következő hullámának begyújtása

A JTO Coin áttörést ígér felhasználóbarát platformjával és csúcstechnológiájával. Sokakkal ellentétben a JTO gyors tranzakciókat, alacsony díjakat és robusztus biztonságot kínál.

Az új befektetők és fejlesztők vonzására vonatkozó potenciálja rejtett gyöngyszemként jelöli meg.

Abban a ciklusban, amelyben sokan visszaesést látnak, a JTO innovatív megközelítésével az élen járhat. Ez az az érme, amit érdemes figyelni azoknak, akik a következő nagy kriptoemelkedést figyelik.

Készüljön fel az RNDR emelkedésére

Az RNDR a token, amely a Render Networket, a digitális tartalmak gyorsabb és olcsóbb renderelését szolgáló platformot hajtja.

Az OTOY által létrehozott RNDR a blokkláncon keresztül segíti a művészeket és alkotókat a felesleges GPU-teljesítmény felhasználásában.

A technológia ezen okos felhasználása megváltoztathatja a digitális művészetet és a 3D-s tartalomgyártást.

Az RNDR még a közelmúltbeli piaci esések ellenére is izgalmas mintákat mutat, hasonlóan a 2021-es bikafutáshoz.

A következő altcoin-szezon erős esélyesének tűnik, nagy növekedési és innovációs potenciált kínálva.

A SUI érme lehet a következő nagy altcoin a bikapiacon

A SUI egy új kriptopénz, amely sok befektető szemét megragadja. Úgy tervezték, hogy gyors, skálázható és alacsony tranzakciós költségekkel rendelkezik.

Mivel a 2021-es bikapiachoz hasonló mintákat láttunk, a SUI kiemelkedik fejlett technológiájával és széles körű elterjedési potenciáljával.

A közelmúltbeli piaci esések ellenére az érme egyedi tulajdonságai miatt jelenleg is vonzó.

Erős fundamentumainak köszönhetően a SUI meglovagolhatja a kriptó növekedésének következő hullámát, így jó választás lehet ebben a piaci ciklusban.

Következtetés

A HFT, a JTO, az RNDR és a SUI rövid távon kevesebb potenciállal rendelkezik. A BLASTUP emelkedik ki a legnagyobb potenciállal.

Erőssége a koncepciójában és a Blast ökoszisztémában való jelenlétében rejlik.

A jelenlegi csökkenő tendenciából tőkét kovácsolni kívánó befektetőknek érdemes közelebbről megvizsgálniuk ezt az ígéretes projektet.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.