A mém érmék több, mint 15%-ot zuhantak, de ez az új érme reményt adhat

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac júniusban pocsék hónapot zárt, sőt, ez volt az év legrosszabb hónapja. Most úgy fest, hogy még a július eleji rövid feleszmélés ellenére is az imák meghallgatására sajnos várnunk kell. 

Le kell szögezzük, hogy jelenleg tehát inkább a medvés állapotok az uralkodók. Még a mém érmék piaca is megszenvedi ezt az időszakot, és épp 15%-os mélyrepülésben van.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A 2024-es év fényes csillagának zuhanása érthető módon aggasztja a befektetőket. 

Ilyen sanyarú időszakokban a befektetők előszeretettel szoktak az előértékesítési piac felé fordulni.

Továbbra is bízunk abban, hogy a mém érmék 2024-ben ismét felélednek majd, de úgy véljük, hogy a legtöbb emelkedésre esélyes projektet még nem indították el a tőzsdéken. 

Azáltal, hogy a befektetők csatlakoznak például a BaseDawgz (DAWGZ) érméhez, türelmesen kivárhatják, míg elmúlik a kriptotérség rossz időszaka, megváltoznak a körülmények, és az érme listázásakor felkészülhetnek az árrobbanásra. 

Most nézzük meg a DAWGZ érmében rejlő lehetőségeket. 

A Base Dawgz mém érme remek választás a kalandvágyó befektetők számára

A Base Dawgz ($DAWGZ)  projektje rengeteg értékes tulajdonsággal rendelkezik, de a legtöbben már akkor el vannak ragadtatva, amikor megnyitják a hivatalos honlapot.

Az ICO honlapján ugyanis először egy bázisugró kutyakölyök tűnik fel, aki az egész oldalt végigkíséri egészen addig, amíg földet nem ér.

Ráadásul egy igen ügyes kutyáról van szó, mely már több mint 2,3 millió dollárt gyűjtött össze. 

Ugyan az érme jelenleg a Base láncon érzi otthon magát, multi-chain jellegűvé válik majd, és a befektetők ebből kifolyólag ETH-n, SOL-on, BSC-n és AVAX-on is megtalálhatják, megvásárolhatják. 

A fejlesztői csapat előrukkolt egy nagyszerű share-to-earn kampánnyal is, mely által a csapat lehetővé teszi a befektetők számára, hogy még több $DAWGZ- tokent halmozzanak fel, még bőven a tőzsdei megjelenés előtt.

Azért, hogy bekerülj, küldd meg a barátaidnak az ajánlói kódod, és oszd meg a közösségi médiában az érméről készült mémeket és tartalmakat

Nézd meg a BaseDawgz (DAWGZ) előértékesítését

Menő tokenomika és ütemterv

A DAWGZ érmeelosztása a következő: a csapat a tokenek 20%-át szánja az ICO-ra, és szintén 20%-ot a staking és a likviditás biztosításra.

A marketingre és a DAWGZ jutalmakra 15-15%-ot tettek félre, míg a fennmaradó 10%-ék a várva-várt listázáshoz kerül.

A BaseDawgz ütemtervének első fázisában indította el a közösségi oldalait, és a honlapját.

Ezt követte a szerződések alkalmazása, és az előértékesítés indítása. A következő fázisban indították a marketingmunkálatokat, valamint elvégeztették a szerződések auditját. 

A 3. fázis témája a DEX listázás, a Coinmarketcap és a CoinGecko listázás, valamint a BirdEye frissítés lesz. Végül a 4. fázisban kerül majd sor a CEX listázásra, és a közösségi jutalmak szétosztására.

A fejlesztések, a marketingtevékenységek, és a közösség növelése folyamatosan halad együtt a projekt életútjával.

Egyébként a BaseDawgz okosszerződéseinek auditját a SolidProof végezte, és nem talált problémát, így teljes biztonsággal teheted le a voksod a projekt mellett.

Következtetés 

Amint láthatod, ugyan a mém érmék piaca keményen küzd, de a mém érmék előértékesítései köszönik, szépen, remekül vannak.

A mém érme piac 2024-ben még biztosan fejlődni fog, és ezek az új projektek sokkal több funkcióval bírnak, mint a szektor jó néhány már bizonyított tokenje. 

 

Úgy véljük, hogy a DAWGZ mém érmére a befektetőknek hosszú távon is érdemes benevezniük.

Nézd meg a BaseDawgz (DAWGZ) előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.