A kulcsfontosságú minta jelzi a közelgő piaci helyreállást, a kripto szakértők sietnek megvenni ezeket a kriptókat

-

A kriptopiac a nyugalom jeleit mutatja egy potenciális bikafutás előtt. A még mindig alacsony árfolyamokon tanyázó altcoinok jelentős növekedés előtt állnak.

Az elemzők azonosítottak egy kulcsfontosságú mintát, amely a közelgő piaci fellendülésre utal.

Emiatt a kripto-szakértők gyors lépéseket tesznek, és felkapkodják a várhatóan fellendülőben lévő konkrét kriptovalutákat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk belemerül az elemzésbe, leleplezve, mely érmék vannak felkészülve a robbanásszerű növekedésre.

A cikk olvasói betekintést nyerhetnek azokba az ígéretes digitális eszközökbe, amelyek a várható piaci fellendülésből profitálhatnak.

A helyszín készen áll azok számára, akik szeretnének tőkét kovácsolni a közelgő izgalomból és a kriptotér potenciális nyereségéből.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: Egy a millióból egy DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO magára vonja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1 millió dollár fölé emelkedik.

Ez a legmodernebb DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

kripto

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező stakinget, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashback-et, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli hozam<<<<

A Toncoin rugalmas bika-potenciálja a piaci ingadozások közepette

A Toncoin (TON) 7,18 és 8,01 dollár között ingadozik, a küzdelem jeleit mutatja, de nem a vereséget.

A bikák a 8,35 dolláros ellenállási szint ellen nyomulnak, míg a medvék a 6,69 dolláros erős támaszszintet tesztelték.

Egy kisebb, közel hat százalékos heti visszaesés ellenére a Toncoin az elmúlt hat hónapban több mint kétszáznegyven százalékot emelkedett.

A huszonegy alatti RSI-vel túladottnak tűnik, ami egy potenciális rallyra utal.

A 8,35 dolláros szint átlépése esetén a TON a 9,18 dolláros szintet célozhatná meg, ami a jelenlegi sávhoz képest több mint huszonöt százalékos potenciális növekedést jelezne.

Az általános hangulat bikás, ami stratégiai előnyökre utal a hosszú távú befektetők számára.

A NEAR Protocol közelít a kulcsfontosságú támaszhoz: Bikák vagy medvék irányítanak?

A NEAR Protocol 4,89 -5,67 dollár között mozog, a gyengeség jeleit mutatja, mivel úgy tűnik, hogy a medvék kezében van az irányítás.

Az érme ezen a héten 4,65%-ot, ebben a hónapban pedig több mint 30%-ot esett. Az elmúlt hat hónapban azonban még mindig 38,89%-os növekedést mutat.

Mivel az RSI értéke alacsony, 37,65, és a kereskedés éppen a 4,94 dolláros 10 napos mozgóátlag alatt zajlik, a NEAR készen állhat a visszatérésre, ha sikerül túllépnie a 6,04 dolláros ellenállási szintet.

Ha a bikák rallyznak, a 6,82 dollárig való emelkedés lehetséges, ami a befektetőknek közel 20%-os potenciális nyereséget jelentene.

A Cardano (ADA) a jelenlegi nehézségek ellenére is növekedésre van felkészülve.

A Cardano (ADA) vegyes jeleket tapasztal, jelenleg a 0,37 és 0,41 dollár közötti tartományban kereskedik.

Annak ellenére, hogy a közelmúltban mintegy 14,63%-kal esett vissza az elmúlt hónapban, az érme potenciális felfelé irányuló mozgást mutat.

A 0,3453 dollárnál lévő támasz és a 0,4273 dollárnál lévő ellenállás mellett az ADA-nak van helye a visszapattanásra.

Ha a bikák átlépik a legközelebbi ellenállást, akkor a következő cél a 0,4683 dollár, ami 15% feletti emelkedést jelenthet.

Az olyan kulcsfontosságú mutatók, mint az alacsony 36-os RSI és a 23-as Stochastic, túladott állapotra utalnak.

Az ADA hosszú távú potenciálja továbbra is erős, ami optimista kilátásokat nyújt a bikás piacot szemlélők számára.

Az XRP bikák szemében kitörés az altcoin szezon közeledtével

Az XRP 0,46 és 0,48 dollár között mozog, gyenge medvékkel és potenciállal a bikák számára.

Az érmének át kell törnie a 0,49 dolláros ellenállást a további nyereséghez, és jóval a 0,45 dolláros 10 napos mozgóátlag felett van.

Azonban egy második ellenállással is szembe kell néznie 0,51 dollárnál. Ha legyőzi ezeket a szinteket, akkor körülbelül 10%-kal emelkedhet.

Az RSI alacsony, 24,84-es értéken áll, ami azt jelzi, hogy túladott, és egy lehetséges emelkedésre utal.

Az XRP jelentősen emelkedhet, ha a piaci hangulat megváltozik. Tartsd szemmel ezeket az ellenállási szinteket a következő nagy lépéshez.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

Miközben az olyan érmék, mint a TON, a NEAR, az ADA és az XRP rövid távon kevesebb potenciállal bírhatnak, a hangsúlyt a CYBRO-ra kell áthelyezni.

Ez a fejlett DeFi platform erős kereseti lehetőségeket kínál a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozamaggregáción keresztül.

A legfontosabb funkciók közé tartoznak a jövedelmező staking juttatások, az exkluzív airdropok és a vásárlások után járó készpénz-visszatérítés.

A felhasználók a zökkenőmentes befizetések és kifizetések előnyeit élvezhetik.

A CYBRO hangsúlyt fektet az átláthatóságra, a megfelelésre és a minőségre. Jelentős érdeklődésre tart számot a kriptobálnák és az influencerek körében.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.