100-szoros sikertörténetek: Melyik mémcoin tehet gazdaggá egyik napról a másikra?

-

A Bull Run és az altcoin szezon közeledtével egyre nagyobb a várakozás. Az általános piac nyugodt, de a felszín alatt izgalom tombol.

Az altcoinok még mindig a mélypontjukon vannak, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak.

Ez az egyedülálló időszak remek lehetőséget kínál arra, hogy belevessük magunkat a mémcoinokba, amelyek figyelemre méltó hozamot biztosíthatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A 100-szoros nyereség álomnak tűnhet, de a megfelelő választások ezt egyik napról a másikra valósággá tehetik.

Az alábbi cikk azt vizsgálja meg, hogy mely mémcoinok képesek átalakítani a portfóliókat.

Csatlakozz, hogy megtudd, mely érmék vannak felkészülve a növekedésre, és egy szempillantás alatt gazdaggá tehetnek.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: Egy a millióból egy DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO magára vonzza a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1 millió dollár fölé emelkedik.

Ez a legmodernebb DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

mémcoin

A szakértők 1200%-os potenciális ROI-t jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking juttatásokat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashbacket, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Vegyél részt a CYBRO-ban, és célod az akár 1200%-os jövőbeli hozam<<<<

A Dogwifhat (WIF) ígéretesnek tűnik, ahogy a bikák készülnek a támadásra

A Dogwifhat (WIF) árfolyama jelenleg 1,70 és 2,47 dollár között mozog. A bikák úgy tűnik, hogy erőt gyűjtenek, mivel nemrégiben több mint 22%-ot emelkedett mindössze egy hét alatt.

Annak ellenére, hogy az elmúlt hónapban 31,83%-ot esett, az érme az elmúlt hat hónapban hatalmas, 72,63%-os emelkedést ért el.

Ha áttöri a legközelebbi ellenállást 2,75 dollárnál, akkor legközelebb a 3,52 dolláros szintet célozhatja meg, ami 50%-os potenciális emelkedést jelentene a jelenlegi csúcshoz képest.

Mivel a tíz napos egyszerű mozgóátlaga kissé a 100 napos átlaga felett van, a Dogwifhat további emelkedési potenciált mutat. A piac egy bikás áttörésre figyel.

A Memecoin (MEME) bikás kitörésre törekszik, a bikás lendület magasabbra tolhatja az árfolyamot.

A Memecoin (MEME) jelenleg 0,019 és 0,02 dollár között kereskedik, és 0,02 dollárnál ellenállás jeleit mutatja.

Az egy hónapos, több mint 30%-os esés ellenére a MEME az elmúlt héten közel 2%-ot erősödött.

A 10 napos mozgóátlag 0,019 dolláron áll, valamivel a 0,024 dolláros 100 napos átlag alatt, ami potenciális felfelé irányuló mozgást jelez.

Ha a MEME áttöri a 0,02 dolláros ellenállást, akkor gyorsan megcélozhatja a 0,022 dolláros szintet, ami 10%-os potenciális nyereséget kínál.

A bikák megerősödhetnek, ha az RSI a jelenlegi 45,89-es szintje fölé emelkedik, ami még magasabbra tolja az árakat.

Ezzel szemben a 0,018 dolláros támasz alá való süllyedés a medvés tendenciákat hozhatja játékba, de egyelőre az optimizmus teremti meg a növekedést.

Brett (BRETT) készen áll a felfutásra: Bikák szemében 0,24 dolláros cél

A Brett (BRETT) bika pályán van, árfolyama 0,13 és 0,18 dollár között mozog.

A bikák erőt mutatnak, mivel az érme az elmúlt héten több mint 13%-ot, az elmúlt hónapban pedig lenyűgöző 67%-ot emelkedett.

A következő mérföldkő a 0,20 dolláros kulcsellenállás lehet, amely potenciálisan elérheti a 0,24 dollárt, ami körülbelül 33%-os emelkedést jelent a jelenlegi felső árfolyamhoz képest.

A 0,11 dolláros támaszszint biztosít egy biztonsági hálót, de az erős mérőszámok és a pozitív trend miatt a BRETT további növekedési potenciálja ígéretesnek tűnik.

A Shiba Inu (SHIB) erőt gyűjt a jelentős bikafutáshoz

A Shiba Inu a 0,0000163 és 0,0000182 dollár között mozog. A medvék enyhe előnyben vannak, mivel az érme árfolyama ebben a hónapban 32%-ot esett.

Az olyan rövid távú mérőszámok, mint a 10 és 100 napos mozgóátlagok mindkettő ugyanazt az értéket mutatja, ami potenciális stabilitást jelez.

Az RSI 50 alatt van, ami arra utal, hogy a piac nem túlfűtött. Az ellenállás 0,0000192 dollárnál található. Ha a SHIB ezt áttöri, akkor 0,0000211 dollárig emelkedhet, ami körülbelül 22%-os emelkedést jelentene.

Hosszú távon a SHIB-nek van helye a ragyogáshoz, hathavi közel 79%-os emelkedéssel. A bikák könnyen átvehetik az irányítást, és új magasságokba repíthetik az érmét.

Következtetés

Az olyan érmék, mint a WIF, MEME, BRETT, SHIB rövid távon kevesebb potenciált mutatnak. Ehelyett a CYBRO kiemelkedik ebből a bikafutásból.

A CYBRO, egy DeFi platform, nagyszerű kereseti lehetőségeket kínál a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozamaggregációval.

Magas stakinggel járó jutalmakat, exkluzív airdropokat és a vásárlások után járó cashbacket kínál. A felhasználók zökkenőmentes élményt élveznek az egyszerű befizetésekkel és kifizetésekkel.

A CYBRO elkötelezett az átláthatóság, a megfelelés és a minőség mellett, ami erős érdeklődést vált ki a kriptobálnák és az influencerek körében.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.