Ez az Elon Musk cég elfogadja a Dogecoin-t

-

Az X felhasználó @cb_doge, aki magát a Dogecoin UX/UI és grafikus tervezőjének nevezi, a közösségi média fiókjában a DOGE-ról posztolt.

A „DogeDesigner” emlékeztette a globális kriptoközösséget, hogy Musk több cége is elfogadja a DOGE-t az áruikért és szolgáltatásaikért. Köztük van a The Boring Company is.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A @cb_doge által közzétett X posztból kiderül, hogy bárki foglalhat fuvart ennél az Elon Musk által vezetett cégnél az eredeti mém kriptopénzzel.

dogecoin
Forrás: X

A Dogecoin és az X csapatának ugyanaz a bennfentes egy hónappal ezelőtt figyelmeztette a kriptoközösséget, hogy a Tesla csak egy kriptopénzt fogad el – a DOGE-t. A SpaceX is – mindketten kínálnak árut ehhez a népszerű mém-témájú kriptóhoz.

Minden olyan bejelentés, hogy ezek az Elon Musk által vezetett cégek más kriptókat is elfogadnak, átverés – utalt rá @cb_doge.

A Dogecoin május elején hivatalosan is felkerült a Tesla fizetési lehetőségeinek listájára.

A DOGE serege arra számít, hogy az Elon Musk tulajdonában lévő X közösségi média platform is integrálni fogja a Dogecoin-t a belső X fizetések részeként az év végéig.

Előzőleg a @cb_doge többször is közzétett emlékeztetőket arról, hogy a fizetések később, 2024-ben indulnak el.

Olvastad már? Fontos hírek: A Web3 hatásai Hong Kongban, a MTAUR felforgatja a kriptopiacot?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

„A Bitcoin unalmas” a CryptoQuant CEO állítása szerint

Ki Young Ju, a CryptoQuant kriptopénz-elemző cég alapítója és vezérigazgatója szerint a Bitcoin, a kriptopénzek zászlóshajója, még mindig bikapiacon van. Mindez annak ellenére, hogy a kriptopénz...

Az altcoinok listája, amelyek készen állnak a piaci figyelem felkeltésére

Miles Deutscher pénzügyi elemző a legutóbbi videójában elővette, hogy eredetileg 2024 november-december környékén várható a piac csúcspontja. Azonban a jelenlegi előrejelzés reálisabb 2025-ös csúcsot javasol a...

Az 5 legjobb altcoin, amit a júliusi 755 millió dolláros kripto feloldás előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A piacon jelenleg nagy a várakozás, mivel 2024 júliusában egy jelentős token-feloldási esemény keretében 755 millió dollár értékű token kerül forgalomba. Ez az feloldás várhatóan jelentős...

A Bitcoin jelentős eladási hullámát gerjesztheti, a Mt.Gox 9 milliárd dolláros visszatérítése kezdődik

A Bitcoin a közelmúltban 4%-os emelkedést ért el, amivel a kereskedési ára 63.350 dollár körüli értékre emelkedett, és visszanyerte a júniusi veszteségek egy részét. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!