Nem csak nekünk van melegünk: a DOGE, a SHIB és a PEPE gurul lefelé a kripto domboldalon

-


Vendégbejegyzés


A DOGE, a SHIB és a PEPE érmék bizony verejtékben fürödnek, annyira erősen kínlódnak, hogy megállítsák a zuhanást.

Amíg összeszedik magukat, jó, ha körbenézünk olyan reményteli projektek háza táján, amelyek becélozták a 100-szoros növekedést, és ezzel természetesen a hatalomátvételt.

A kriptopiac nemrégi visszaesése keményen érintett pár mém érmét, köztük a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) is veszteséget könyvelhetett el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az előbb felsorolt nagy tőkeértékű altcoinok értéke igencsak megzuhant: a péntek délutáni adatok szerint a DOGE 12,37%-ot, a SHIB 16,50%-ot, a PEPE pedig 2,95%-ot esett az elmúlt 7 nap folyamán.

A mém érmék körüli sötét felhők elvonulásáig érdemes egyéb, ígéretesebb projekteket is megvizsgálni, mert könnyen lehet, hogy egykor majd átveszik az irányítást a helyzet felett.

Ilyen jövedelmezőbb érmék lehetnek a következők: a WienerAI (WAI), a PlayDoge (PLAY), a BaseDawgz (DAWGZ) és a Sealana (SEAL), melyek jelenleg előértékesítést tartanak. 

A WienerAI (WAI) MI kereskedői botjával megújítja a kriptokereskedelmet 

Az MI mém érme trend nagy sikerrel hálózta be a kriptovilágot, és a tokenek közül a WienerAI (WAI) a támadás vezetője.

Ez a modern projekt sikeresen egybeolvasztotta a mém érmék lehetőségeit az MI-alapokra építkező kereskedési botok csúcstechnológiájával.

A tündéri kolbászkutyás figura, és a felhasználóbarát felület miatt a WienerAI már így is kimagasló figyelmet kapott, és az ICO-ja átlépte a 6 millió dollárt.

Az MI mém érmék zömének egyébként semmi különösebb haszna sincs. Ezzel a nem túl fényes trenddel próbál meg szakítani a WienerAI, és valós előnyöket kínál a kereskedők számára.

De mit is csinál egészen pontosan az MI kereskedési bot? Nos, támogatja a felhasználókat abban, hogy ráleljenek a potenciálisan nyereséges lehetőségekre, zökkenőmentesen végrehajtsák a kereskedéseket, és még busás APY-jutalmakat is kaphassanak.

Pénteken a WAI előértékesítési ára mindössze 0,00072 dollár, de amikor e sorokat olvasod, te már magasabb áron veheted meg az érmét.

Csípd el, mert a szakaszos értékesítési metódus miatt pár nap múlva az is emelkedni fog! 

Amint láthatod, a WienerAI mindenképpen ígéretes befektetési lehetőségnek bizonyul, már csak a mémek vonzerejének és a szuper kereskedési megoldások mixének köszönhetően is.

Vásárold meg a WienerAI-t most

A PlayDoge (PLAY) forradalmi P2E elemeket vezet be a már majdnem 5 millió dollárt elérő ICO-jába

A PlayDoge (PLAY) egy friss mém érme projekt, amely utánozhatatlan play-to-earn játékával szította fel a kriptovilág érdeklődését.

A PlayDoge fogta a méltán híres Tamagotchi őrület nosztalgiáját, és megcsavarta egy vicces Doge figurával.

A felhasználók a játék keretében egy virtuális Doge kiskutyát fognak gondozni egy retro 8-bites univerzumban, és közben szó szerint játszva PLAY tokeneket keresnek.

Az új projekt sikeres ICO-ja már több mint 4,9 millió dollárt gyűjtött, ami kiválóan jelzi a közösség lelkesedését az újító koncepció iránt.

A stratégiai tokenomikával, ideértve a staking juttatásokat, és a közösségi jutalmakat, a PlayDoge célja az, hogy támogassa a hosszú távú növekedést és az árak stabilizálását.

A WienerAI valahol középen helyezkedik el a mém érmék és a play-to-earn elemek között, így mind a viralitásra, mind a hosszú távú hasznosságra tud gyúrni.

A PlayDoge képes lehet kihasználni a trendet, ráadásul még 2024 folyamán több tőzsdei bevezetést is tervez.

Vásárolj PlayDoge-t most

A bázisugró BaseDawgz (DAWGZ) multi-chain token 1,9 millió dollárnál jár az előértékesítésén

A zsenge Base Dawgz (DAWGZ) egy Base láncon csücsülő mém érme, melyre természetesen felkapta a fejét a díszes kriptoközösség.

Úttörő funkcióival és multi-chain támogatottságával a Base Dawgz több mint 1,9 millió dollár felett szárnyal az ICO-ján, és ezzel bizony jócskán magára vonta a legjobb iparági YouTube influencerek és kripto befektetők figyelmét is.

A Base Dawgz-t share-to-earn programja kifejezetten kiemelkedőnek bizonyul, és arra motiválja a közösség tagjait, hogy népszerűsítsék a mém érmét a közösségi platformokon, hogy pontok gyűjtése által DAWGZ-ra tehessenek szert, amit majd az ICO után kapnak meg.

A projekt tervez egy Ethereumon alapuló lekötési protokollt is, amely jóvoltából a befektetők passzív jövedelemre tehetnek szert.

A kriptolemzők és YouTuberek a Base láncon lakó Base Dawgz-ról azt is el tudják képzelni, hogy 100x-os növekedést tanúsít majd a tőzsdén való megjelenése után.

Erős alapjai, vírusos mém érme jellege meg is adja neki erre az esélyt. Mivel az előértékesítési értéke nemsokára nőni fog, ideje beszereznünk a DAWGZ érméket még a következő árhullám előtt.

Vásárold meg a BaseDawgz-t most

A Sealana (SEAL) fókája 100-szoros érmeként jó kis hozamot hozhat a konyhára 

A Sealana (SEAL) a Solana blokklánc legtutibb új mém érméje, és bizony ez az ICO is tombol.

Az érme, mely a jól ismert South Park karakterről, Gamer Guy-ról vette az inspirációját, minimum olyan sikert szeretne elérni, mint a DogWifHat (WIF) és a Bonk (BONK) Solana mém érmék.

Az ICO két hónapja alatt már több, mint 5 millió dollárt gyűjtött, és június 25-én zárja a kapuit.

Ha lehet hinni az ízes szóbeszédnek, a SEAL csapata állítólag ugyanazokból áll, mint akik a SLERF mém érmét is építették, így bőven van tapasztalatuk. 

Amint azt tudjuk, a Solana előtt egyre nagyobb távlatok nyílnak meg, és mivel a pletykák szerint a spot Solana ETF-ek is készülődhetnek, az olyan projektek, mint a Sealana, kiváló helyzetben vannak ahhoz, hogy kiaknázzák a Solana ökoszisztéma egyre jobban terebélyesedő elfogadottságát.

Természetesen azt ajánljuk, hogy befektetés előtt végezd el a saját kutatásaidat.

Mivel már csak pár nap van hátra az ICO-ból, érdemes kihasználni a Sealana kedvezményes áron való megvásárlását, még a tőzsdei bevezetés előtt.

Vásárold meg a Sealana-t most

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Rekordszinten a decentralizált Web3-tárcát használók száma

A második negyedévben rekordot döntött a Web3 egyedi napi aktív tárcák száma, de a DappRadar figyelmeztetett, hogy a növekedés mögött az airdropok állhatnak. A napi egyedi...

A legnagyobb Bitcoin (BTC) és Ethereum (ETH) bálnák indulnak a kripto AI-n, az új jelentés szerint

A kripto AI szektor napról napra nagyobb teret nyer, és a kereskedés egyszerűségével átalakítja a kriptoipart. Ezt az átalakulást az RCO Finance (RCOF) vezeti, és...

További veszteségek várhatók a BNB árfolyamára? Talán nem, de csak ha…

A Binance Coin (BNB) alig egy hónappal azután, hogy elérte a 720,67 dolláros történelmi csúcsát, az árfolyam ismét esett. Ez a csökkenés 10,11%-os esést tartalmazott...

Az XRP bizonytalan jövője: A legjobb altcoinok a portfólió diverzifikálására

A kriptopiac a Bitcoin árfolyamának jelentős esése miatt jelenleg nyomás alatt van. Mindezek ellenére egy bikafutás várható. Az altcoinok továbbra is alacsony árfolyamokon állnak, potenciális...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!