A Solana emelkedésén 6 millió dollárt kereső kriptostratéga megjósolja a következő öt altcoin robbanását ebben a ciklusban

-


Vendégbejegyzés


Egy vezető kriptostratéga, aki több mint 6 millió dollárt keresett a Solana emelkedésén, megosztja velünk a következő öt, jelentős növekedésre esélyes altcoinról alkotott véleményét.

Az izgalmas időszakban a piac 2024-ben bikaerős fellendülést tapasztal.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A befektetők és a rajongók alig várják, hogy felfedjék, mely eszközök láthatnak legközelebb kivételes teljesítményt.

A stratéga előrejelzései értékes lehetőségeket kínálhatnak. Maradj velünk, hogy megtudd, mely altcoinok értéke robbanhat meg ebben a ciklusban.

A CYBRO előértékesítése: Egy a millióból egy befektetési lehetőség

Az exkluzív token előértékesítésével a CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét.

Ez az élenjáró platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

solana

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashback-et, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy remek lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>> Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST, és célod a jövőbeni akár 1200%-os hozam! <<<

A Cosmos (ATOM) küzd a stabilitás megőrzéséért a közelmúltbeli csökkenés során

A Cosmos (ATOM) jelenleg 7,36 és 8,60 dollár között mozog. Az ellenállás 9,32 dollárnál, a támasz pedig 6,83 dollárnál található.

A 10 napos és 100 napos egyszerű mozgóátlagok 7,66 és 7,73 dolláron állnak. Az olyan mutatók, mint a 42,32-es RSI és a 13,59-es stochastic gyenge lendületet mutatnak.

A MACD szintje -0,015. Az elmúlt héten az árfolyam 12,35%-kal, az elmúlt hónapban pedig 9,23%-kal esett. Hat hónap alatt 30%-ot esett. Az árfolyam korrekciós mozgásban van.

Gnosis (GNO) árfolyam áttekintés és előrejelzés

A Gnosis (GNO) árfolyama jelenleg 313,12 és 347,64 dollár között mozog.

A GNO ellenállással szembesül a 369 és a $403,60 dolláros szinteken, míg a támogatás a 300,04 és a 265,52 dolláros szinteken található.

Az elmúlt héten az árfolyama 4,82%-ot esett, de az elmúlt hónapban 14,05%-ot erősödött. Az elmúlt hat hónapban 49,70%-kal emelkedett.

Az érme RSI értéke 31,99, a MACD -3,74, a stochastic pedig 3,57, ami korrekciós mozgást jelez. A 10 napos SMA 326,90 dollár, a 100 napos SMA pedig 334,07 dollár.

Arbitrum (ARB) árfolyam áttekintése: Kulcsszintek és jövőbeli kilátások

Az Arbitrum (ARB) árfolyama jelenleg 0,87 és 1,11 dollár között mozog. Az érme az elmúlt héten 15,98%-os, az elmúlt hónapban pedig 3,80%-os csökkenést produkált.

Hat hónap alatt 14,19%-kal csökkent. Az indikátorok arra utalnak, hogy az árfolyam korrekciós mozgásban van.

Az ellenállás az 1,24 dolláros szintnél, a támasz pedig a 0,77 dolláros szintnél található. Az RSI 41,74, ami arra utal, hogy még nem túladott, a MACD pedig enyhén negatív.

Celestia (TIA) árfolyam áttekintése: Tendenciák és előrejelzések

A Celestia (TIA) jelenleg a 7,96 és 10,98 dollár közötti tartományban kereskedik. A 12,88 dolláros ellenállással és a 6,85 dolláros támasszal szembesül.

Az érme egyhetes árfolyamesése 22,06%, egyhavi árfolyamesése 8,53%, hathavi árfolyamesése pedig 37,66%.

A 10 napos SMA 8,36 dollár, a 100 napos SMA pedig 8,80 dollár. Az RSI alacsony, 35,36, ami potenciális alulértékelt állapotra utal.

A MACD szintje negatív, a Stochastic indikátor pedig nagyon alacsony, ami jelenleg korrekciós ármozgásokra utal.

Következtetés

Az ATOM, a GNO, az ARB és a TIA kevésbé mutatnak rövid távú növekedési potenciált.

A hangsúly a CYBRO-n van. Ez egy innovatív earn marketplace, amely a Blast blokklánc natív hozamerejét használja.

A CYBRO első megjelenése 2024 második negyedévében várható. A korai befektetőknek lehetőségük van kedvező feltételekkel belépni a projektbe, ha csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéshez.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.