Kriptopénzek, amelyeket a bálnák most halmoznak fel

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacon bekövetkezett jelentős elmozdulás azt mutatja, hogy a nagybefektetők stratégiai lépéseket tesznek.

Ha megfigyeljük tetteiket, akkor a potenciális jövőbeli trendekre utalhatunk.

A megfontolt résztvevők nagy figyelmet fordítanak ezekre a fejleményekre, ahogy a piac 2024-ben rallyzik. Ezeknek a trendeknek a megismerése értékes támpontokat nyújthat.

A BlastUP token készlete elfogy, az előértékesítés egy hét múlva véget ér

A BlastUP előértékesítése viharszerűen meghódítja a piacot, gyorsan több mint 7 millió dollárt gyűjtött és több mint 17.000 befektetőt ragadott magával néhány hónap alatt.

Az előértékesítésre kiosztott $BLP tokenek közel 70%-a már elkelt, így a befektetők versenyt futnak, hogy kivegyék a részüket ebből a dinamikus launchpad platformból.

Hamarosan véget ér a BlastUP előértékesítés, amely május 31-ig 35%-os kedvezménnyel kínál $BLP tokeneket, mielőtt azok 0,1 dolláros árfolyamon bevezetésre kerülnek a DEX-en.

A kripto szakértők által rejtett gyöngyszemként elismert BlastUP token az előrejelzések szerint az év végére potenciálisan 1000%-kal fog az egekbe szökni.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segít a kripto startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni.

A BlastUP az előrehaladással párhuzamosan továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett. A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A Polygon (MATIC) árfolyamának áttekintése: Jelenlegi trendek és jövőbeli előrejelzés

A Polygon (MATIC) árfolyama 0,67 és 0,76 dollár között mozog. Az árfolyam a 0,70 dolláros 10 napos SMA közelében, de a 0,73 dolláros 100 napos SMA alatt mozog.

A MATIC -1,80%-os változást mutat az elmúlt héten, 0,85%-os növekedést az elmúlt hónapban és 11,25%-os csökkenést hat hónap alatt.

A 48,42-es RSI-vel és a nulla közeli MACD-vel a MATIC korrekciós mozgásban van, a 0,63 dolláros támogatás és a 0,80 dolláros ellenállás között.

A Starknet (STRK) árfolyamának áttekintése: Rövid távú stabilitás várható

A Starknet (STRK) jelenleg 1,09 és 1,36 dollár között kereskedik. Az érme az elmúlt héten enyhe, 0,972%-os, az elmúlt hónapban pedig 1,33%-os emelkedést mutatott.

Az elmúlt hat hónapban az STRK 507,30%-kal emelkedett. Az RSI 52,13-on áll, ami kiegyensúlyozott piacot jelez.

Az árfolyam korrekciós szakaszban látszik elhelyezkedni, az erős támasz 0,92 dollárnál, az ellenállás pedig 1,46 dollárnál található.

A 10 és 100 napos átlagok közel vannak, stabil mozgást mutatva.

Polkadot (DOT) árfolyam áttekintése: Folyamatos emelkedés lehetséges felfelé irányuló lehetőségekkel

A Polkadot (DOT) árfolyama 7,02 és 7,93 dollár között mozog. A 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok 7,07 és 7,37 dolláron állnak.

Az érme hat hónap alatt 29,80%-os, egy hónap alatt 7,90%-os árfolyam-emelkedést mutatott, de az elmúlt héten 4,83%-os esést mutatott.

Az RSI 45,77-es értékével semleges zónában van. A DOT általános trendje impulzívnak tűnik, ami potenciális növekedést sugall a 8,30 dolláros ellenállási szint felé.

Hashflow (HFT) kripto árfolyam áttekintés és előrejelzés

A Hashflow (HFT) árfolyama 0,28 és 0,32 dollár között mozog. Az ár jelenleg impulzív mozgásban van.

Támogatási szintje 0,26 dollárnál, ellenállása pedig 0,34 dollárnál található. Az elmúlt héten az árfolyam 1,57%-kal csökkent, de az elmúlt hónapban 6,24%-kal nőtt.

A hat hónapos változás 8,75%-os csökkenést mutat. Az RSI 56,32-es értéken áll, ami enyhén bikás tendenciát jelez. A Stochastic szint magas, 95,04-es értéken áll.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

A MATIC, STRK, DOT és HFT rövid távon kevesebb potenciált mutat. A BlastUP emelkedik ki a legnagyobb potenciállal.

A projekt erőssége az egyedi koncepciójában és a Blast ökoszisztémába való integrációjában rejlik.

Webhely: https://blastup.io/
Twitterhttps://twitter.com/Blastup_io
Discordhttps://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegramhttps://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.