Elképesztő 55-szörös kriptoportfólió előrejelzések!?🚀🌙🌙

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek 2024-ben soha nem látott magasságokba emelkednek. A lelkes rajongók a potenciális hatalmas nyereségektől pezsegnek.

Az izgatottság fokozódik, mivel az előrejelzések szerint a portfólió értékének 55-szörösére nőhet az értékük.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben a legígéretesebb kriptovalutákat mutatjuk be, amelyek ezt a látványos teljesítményt elősegítik.

Készülj fel, hogy felfedezd, mely digitális érmék lehetnek a játékváltók a mai piacon.

A BlastUP token készlet elfogy, az előértékesítés egy hét múlva véget ér

A BlastUP előértékesítése viharszerűen meghódítja a piacot, gyorsan több mint 7 millió dollárt gyűjtött és több mint 17.000 befektetőt ragadott magával néhány hónap alatt.

Az előértékesítésre kiosztott $BLP tokenek közel 70%-a már elkelt, így a befektetők versenyt futnak, hogy kivegyék a részüket ebből a dinamikus launchpad platformból.

mém érme

A BlastUP előértékesítés a végéhez közeledik, és május 31-ig 35%-os kedvezménnyel kínálja a $BLP tokeneket, mielőtt azok 0,1 dolláros áron bevezetésre kerülnek a DEX-en.

A kripto szakértők által rejtett gyöngyszemként elismert BlastUP token az előrejelzések szerint az év végére potenciálisan 1000%-kal fog az egekbe szökni.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segít a kripto startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni.

A BlastUP az előrehaladással párhuzamosan továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett. A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a Community Marketplace bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A Toncoin (TON) kripto árfolyama növekedési pályára állt

A Toncoin aktuális árfolyama 5,97-6,69 dollár között mozog. A legközelebbi ellenállása 7,07 dollárnál, a támasz pedig 5,62 dollárnál található. Az elmúlt héten a TON árfolyama 3,36%-kal, az elmúlt hónapban pedig 20,59%-kal nőtt.

Az elmúlt hat hónapban az árfolyam 170,94%-kal emelkedett. Az olyan kulcsfontosságú mutatók, mint az 57,19-es RSI és a 0,0155-ös MACD pozitív tendenciát mutatnak.

Az emelkedő árak mellett a TON impulzív mozgásokban van, ami potenciális felfelé irányuló folytatást jelez.

Pepe (PEPE) árfolyam áttekintés és előrejelzés

A Pepe (PEPE) jelenleg a 0,000011 -0,000018 dollár közötti tartományban kereskedik. A legközelebbi ellenállási szint a 0,000021 dollárnál, a támasz pedig a 0,000006 dollárnál található.

Habár a PEPE egyszerű mozgóátlagai közel azonosak, a 31,14-es RSI és a 20,30-as stochasztikus értékek túladottnak jelzik.

A MACD csökkenő tendenciát mutat. Az elmúlt hónapban a PEPE 103,81%-os emelkedést ért el, ami impulzív mozgásra utal.

Várható némi ellenállás a 0,000021 dollárnál, potenciális növekedéssel, ha áttöri ezt a szintet.

A Render (RNDR) erős emelkedő tendenciát mutat, lehetséges korrekciókkal az előttünk álló időszakban

A Render (RNDR) árfolyama jelenleg 9,21 és 11,32 dollár között mozog. Az elmúlt egy hónapban 30,18%-os, hat hónap alatt pedig 202,51%-os emelkedést produkált.

Az elmúlt héten bekövetkezett kisebb, 7,42%-os csökkenés ellenére az RSI és a sztochasztikus mutatók kiegyensúlyozott piacra utalnak.

A 10 és 100 napos mozgóátlagok közel vannak egymáshoz, ami stabil mozgást jelez. Az árfolyam inkább impulzív mozgásban van, tekintettel a nagyobb emelkedő trendre.

NEAR protokoll árfolyam-áttekintés: Jelenlegi helyzet és előrejelzések

A NEAR Protocol (NEAR) árfolyama jelenleg 7,32 és 8,33 dollár között mozog.

Az elmúlt héten enyhe, 2,24%-os csökkenést tapasztalt, de az elmúlt hónapban 8,67%-os emelkedést élvezhetett. Hat hónap alatt a NEAR 306,41%-ot emelkedett.

A legközelebbi ellenállási szint 8,86 dollárnál, míg a legközelebbi támaszszint 6,83 dollárnál található.

Az árfolyam korrekciós fázisban van, mivel az RSI 45,17, ami sem túlvett, sem túladott állapotot nem jelez.

Következtetés

A TON, PEPE, RNDR és NEAR rövid távon kevesebb potenciált kínál. A fő hangsúly a BlastUP-on van, amely a legnagyobb potenciállal rendelkezik.

A koncepciója és a Blast ökoszisztémába való beillesztése kiemeli. A projekt erős és jó helyzetben van a 2024-es növekedésre.

Webhely: https://blastup.io/
Twitterhttps://twitter.com/Blastup_io
Discordhttps://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegramhttps://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.