A Shiba Inu (SHIB) lassú tempója kiemeli az RCO Finance (RCOF) mint új kripto versenytársat

-


Vendégbejegyzés


A Shiba Inu (SHIB) közössége látta, hogy érméje küzd a felemelkedésért.

Miközben a kriptopénzek területén sok érme a fellendülés jeleit mutatja, a Shiba Inu (SHIB) ingadozik az emelkedő és a csökkenő tendencia között, ami arra készteti a tulajdonosokat, hogy új lehetőségeket keressenek, hogy profitot termeljenek maguknak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy új, decentralizált kriptokereskedési platform, az RCO Finance (RCOF) biztonságos menedéket kínál a Shiba Inu (SHIB) tulajdonosainak, ahol átlátható és jövedelmező befektetéseket élvezhetnek.

Olvasd tovább, hogy megtudd, miért figyelemre méltó befektetés az RCO Finance.

A Shiba Inu (SHIB) ingadozó mozgása

Miközben a Shiba Inu (SHIB) árfolyama 8,33%-kal nőtt az elmúlt hónapban, még mindig nem lehet észrevenni a figyelemre méltó különbséget.

Árfolyama a 0,000026 dolláros ellenállás és a 0,000022 dolláros támaszvonal között ingadozik.

Az érme jelenlegi kereskedési volumene 1,03 milliárd dollár, ami jelentős, 89,44%-os növekedést jelent az elmúlt 24 órában.

A cikk írásakor a SHIB piaci árfolyama az elmúlt 24 órában 1,48%-kal csökkent, 0,0000234 dollárra.

A Shiba Inu (SHIB) tulajdonosai feszülten figyelik az érme árfolyamának mozgását, és türelmesen várják, hogy az ár meredeken emelkedjen.

Tekintve, hogy az érme 165,7%-kal emelkedett egy év alatt a bevezetése óta eltelt egy év alatt, a Shiba Inu (SHIB) ígéretes jeleket mutat egy potenciális bikafutásra.

Ugyanakkor az árfolyamának lassú ütemű mozgása miatt a tulajdonosai számára előnyös lehet, ha olyan új projektek után néznek, amelyek potenciális jövőbeli nyereséget mutatnak.

Az RCO Finance (RCOF) értékes befektetésnek bizonyul

Mivel a Shiba Inu (SHIB) bizonytalansággal néz szembe, egy új érme tűnik fel, mint méltó versenyző a tulajdonosai számára, hogy befektessenek.

Az RCO Finance (RCOF) egy újdonság a kriptopiacon, amely egy decentralizált DeFi kereskedési platformot kínál, ahol a felhasználóknak teljes kontrolljuk lenne az eszközeik felett.

A legtöbb ember arra vágyik, hogy a kriptójukat a mindennapi életükben bármilyen tranzakció végrehajtására használhassák.

Az RCO Finance (RCOF) olyan DeFi betéti kártyákat kínál, amelyekkel a felhasználók ezt a vágyat a világ bármely pontjáról kielégíthetik.

A kártyák mellé a platformot használó kereskedők elképesztő jutalmakat élveznének minden vásárlásukért.

Az RCO Finance egy AI kereskedési eszközt is kínál, amellyel a felhasználók különösebb stressz nélkül kereskedhetnek kriptókkal és ígéretes befektetésekkel.

A platform tökéletesen úgy lett kialakítva, hogy hasznos elemzésekkel lássa el a befektetőket, amelyek segítik őket abban, hogy megalapozott döntéseket hozzanak.

A DeFi piac jelentős bővülésével a kriptopiacon az RCO Finance stratégiailag az egyik legjobb DeFi kereskedési platformként pozícionálta magát.

RCO Finance

Az RCO Finance (RCOF) előértékesítése hatalmas hozamot ígér a korai befektetőknek

Az RCO Finance (RCOF) előzetes eladása a kriptotér számos kulcsfontosságú szereplőjének figyelmét felkeltette, és több millió tokenjét adta el az érdeklődő vásárlóknak.

A cikk írásakor az RCOF Finance (RCOF) 75.000 dollárt gyűjtött össze, de az előértékesített tokenjeinek mindössze 5,94%-át adták el.

E mérőszámok azt mutatják, hogy az RCOF milyen magasra jutott alig néhány nappal az indulása után, és előrejelzik a jövőbeli növekedését.

Az előértékesítés első szakaszában a korai érdeklődők még mindig 0,0127 dollárért vásárolhatnak minden egyes tokent, ami kiváló ajánlat, mielőtt az ár a következő szakaszban 0,0343 dollárra ugrik.

Ezzel a lehetőséggel a befektetők annyi tokent gyűjthetnek össze, amennyit csak szeretnének, és olyan előnyökhöz juthatnak, mint a kedvezményes kereskedési díjak és bónuszok, beleértve a nyereményjátékokat is.

További információ az RCO Finance előértékesítésről:
Látogasson el az RCO Finance Presale oldalára
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Rekordszinten a decentralizált Web3-tárcát használók száma

A második negyedévben rekordot döntött a Web3 egyedi napi aktív tárcák száma, de a DappRadar figyelmeztetett, hogy a növekedés mögött az airdropok állhatnak. A napi egyedi...

A legnagyobb Bitcoin (BTC) és Ethereum (ETH) bálnák indulnak a kripto AI-n, az új jelentés szerint

A kripto AI szektor napról napra nagyobb teret nyer, és a kereskedés egyszerűségével átalakítja a kriptoipart. Ezt az átalakulást az RCO Finance (RCOF) vezeti, és...

További veszteségek várhatók a BNB árfolyamára? Talán nem, de csak ha…

A Binance Coin (BNB) alig egy hónappal azután, hogy elérte a 720,67 dolláros történelmi csúcsát, az árfolyam ismét esett. Ez a csökkenés 10,11%-os esést tartalmazott...

Az XRP bizonytalan jövője: A legjobb altcoinok a portfólió diverzifikálására

A kriptopiac a Bitcoin árfolyamának jelentős esése miatt jelenleg nyomás alatt van. Mindezek ellenére egy bikafutás várható. Az altcoinok továbbra is alacsony árfolyamokon állnak, potenciális...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!