Új NFT funkció a Metamaskban

-

A Metamask népszerű böngészős tárca az NFTBank közreműködésével egy új funkciót tesz lehetővé, amely segítségével a felhasználók nyomon követhetik a portfóliójuk alakulását, és kezelhetik az NFT gyűjteményüket.

A cég bejelentése szerint a felhasználók közel 5000 különböző kollekció naprakész árfolyam-információját kaphatják majd meg.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ennek a lehetővé tételéhez a Metamask az NFTBank csapatával kezdett együttműködésbe.

A tokenek árának a meghatározásához gépi tanulási módszereket alkalmaznak, amely segítségével az egyes kollekciókon belül a rendszer meg tudja határozni az egyes tokenek árát.

A bejelentésből kiderül, hogy az algoritmus olyan tényezőket vesz figyelembe, mint például a padlóár, a ritkaság, valamint a vételi és eladási ajánlatok közötti arány.

Ezekből határozza meg, nagyjából 980%-os pontossággal a tokenek várható árát.

metamask

Daniel Kim, az NFTBank ügyvezetője elmondta, hogy a jelenlegi piaci helyzetben, főleg a volatilitást figyelembe véve, elsődleges fontosságú, hogy a felhasználók megfelelő ár-információkhoz jussanak.

„Nagyon sokan vannak, akik a lehető legdrámaibb módon tanulták meg, hogy mennyire fontos az NFT-k árának a pontos ismerete.”

A Metamask újdonságával a böngészős tárca egy újabb lépést tesz a web3 irányába, tovább bővítve a kapacitásait.

A fejlesztését végző cég, a ConsenSys a közelmúltban jelentette be, hogy évente 2,4 millió dollárt szán a Metamask Grants kezdeményezésre, amely DAO-ként működne.

Ez a DAO a vállalat alkalmazottainak a kezelésében állna, és döntene afelől, hogy az ökoszisztémán belül milyen fejlesztők számára nyújtanának anyagi támogatást.

A Metamask egy másik funkcióval is bővült pár hete, mégpedig az intézményi partnereket megcélzó tárca-típussal.

A Cobo NFT segítségével új letétkezelési szolgáltatást is nyújt különböző intézményi NFT-befektetők számára.

Emellett a terveik között szerepel, hogy növeljék a különböző oktatóanyagok és ismeretek mennyiségét, amelyek az új felhasználók számára elérhetők, még mielőtt belevetik magukat a tárca használatába.


Olvastad már? Hedera Hashgraph (HBAR) befektetők figyelem

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.

Legfrissebb bejegyzéseink

Elon Musk legújabb tweetje megmenti a Dogecoin-t az árzuhanástól, íme hogyan

2024. szeptember 7-én a Tesla alapítója, Elon Musk megmentette a Dogecoin (DOGE) árfolyamát a zuhanástól a medvés piaci hangulat közepette. A bálnák és az intézmények...

Ki a Bad Boy? Ismerd meg DOGEN-t – a Solana mémek vezető alfakutyáját

Vendégbejegyzés A Solana mémérmék mostanában a reflektorfényben vannak, és könnyű belátni, hogy miért. Az Ethereumhoz és a Binance Smart Chain-hez képest alacsony tranzakciós díjakkal és gyorsabb, skálázhatóbb...

Áremelkedést várnak a Solana-elemzők a Breakpoint előtt

A Solana, az egyik legjobban teljesítő kriptovaluta a piaci tőkeérték alapján, az augusztus végi csökkenő augusztust követően a fellendülés jeleit mutatja. Az elmúlt héten a...

Az Ethereum spot ETF-et a szakértők bukásnak bélyegezték, mivel az IntelMarkets vezet az X21-es útvonalon

Vendégbejegyzés Az Ethereum spot ETF-ek jóváhagyása olyan vezető pénzügyi óriások által, mint a Black Rock, a Fidelity és az Invesco, a várakozások szerint az Ethereum (ETH)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.