1500%-os rally a Stacks (STX), SUNDOG, és ETFSwap (ETFS) tokeneknél, amint Bitcoin (BTC) kitörik

-


Vendégbejegyzés


Mint az első és legértékesebb kripto, a Bitcoin (BTC) árfolyammozgásai jelentős hatással vannak az egész kripto ökoszisztémára.

Ezért, mivel a Bitcoin (BTC) a kitörés jeleit mutatja, a szakértők merész jóslatok szerint ez bikafutást indíthat el, amelynek élén a Stacks (STX), a SUNDOG és az ETFSwap (ETFS) áll, és amely akár több mint 1500%-kal is megugorhat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


ETFSwap (ETFS): Új ICO token 1,500%-os rallyra esélyes

Az ETFSwap (ETFS) átalakítja a DeFi terepet az innovatív tokenizált ETF megoldásával, mi több, prominens kripto szakértők jelentős, akár 1,500%-os növekedést jósolnak ennek az újszerű ökoszisztémának, amikor a Bitcoin (BTC) kitör.

De mitől olyan más ez a platform? Az ETFSwap (ETFS) egy ETF kereskedési platform, ami egy permissionless ökoszisztémát indít el, és közvetlen hozzáférést biztosít a felhasználóknak a jövedelmező valós eszközökhöz (RWA-k) a chain-en.

Ezeket a valós eszközök mögött a hagyományos pénzügyi piacokon vásárolt valós értékpapírok állnak, mivel a platform MiCa-konform szabályozott befektetési bankokkal működik együtt, amelyek értékpapírokkal és kriptokereskedéssel is foglalkoznak.

Az ETFSwap (ETFS) DeFi ETF kereskedési platformként lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek az áru-, és kripto ETF-ekhez, például a Spot Bitcoin (BTC) ETF-ekhez.

Ezen eszközökkel teljes DeFi üzemmódban lehet kereskedni több ETF-piacon, akár 50-szeres haszonkulccsal.

Az ETFSwap (ETFS) a piacképesség további javítása érdekében olyan AI-alapú eszközökkel fog büszkélkedni, mint az ETF Screener és a Tracker, amelyek a felhasználók számára pontos kereskedelmi jeleket biztosítanak a szentimentális és előrejelző piaci elemzés révén.

A szakértők optimistán nyilatkoznak az ETFS token potenciálját illetően, és azt jósolják, hogy a főbb tőzsdéken való bevezetéskor elérheti a 100 dollárt.

Ez az optimizmus tükröződik a folyamatban lévő előértékesítésben, amelynek során már több mint 700 millió tokent adtak el, és több mint 4,5 millió dollárt gyűjtöttek össze.

Most, az előértékesítés utolsó szakaszában az ETFS token gyorsabban fogy, mint valaha, mivel az emberek előre látják, hogyan fog a portfóliójuk a jelenlegi 0,3846 dolláros árról 100 dollárra nőni, amikor a platform elindul.

Stacks (STX): A potenciális nagy növekedési eszköz a 4. negyedévben

A kriptopiacon tapasztalható fokozott áringadozás közepette a Stacks (STX) árfolyama az elmúlt nap során körülbelül 7%-ot emelkedett.

A 2,265 milliárd dolláros piaci kapitalizációval a Stacks (STX) jelenleg a 32. helyet foglalja el a globális kriptopénz rangsorban.

A szakértők úgy vélik, hogy amikor a Bitcoin (BTC) kitör, és a piac újra lendületbe jön, a Stacks (STX) áttörheti az ellenállási trendvonalat, és célul tűzi ki a 2,135 dolláros felső csúcsának tesztelését.

A negyedik negyedévre előretekintve a Stacks piacán várhatóan a bikás hangulat fog uralkodni a jelentős elfogadás és a növekvő elérhetőség miatt.

Ennek következtében a Stacks (STX) árfolyamát befolyásolhatja a széleskörű elfogadottság, ami potenciálisan 3,22 dollárra küldheti az érme árfolyamát, ami 1500%-os emelkedést jelent.

SUNDOG: A mém érme figyelemre méltó felfutása

A SUNDOG, a Tron blokkláncra épülő mém érme figyelemre méltó, 370%-os emelkedést produkált az elmúlt hónapban.

Ez a növekedés nagyrészt a Sun ökoszisztéma növekvő népszerűségének tulajdonítható, különösen a SunPump, egy Tron-alapú mémérme launchpad közelmúltbeli elindítása után.

Jelen pillanatban a SUNDOG 0,3506 dolláron kereskedik, és az elmúlt héten több mint 41%-ot erősödött, ezzel a mémérmék piacának egyik legjobban teljesítő szereplőjeként pozícionálta magát.

A CoinMarketCap szerint a SUNDOG piaci kapitalizációja meghaladja a 302 millió dollárt, a 24 órás kereskedési volumen pedig meghaladja a 163 millió dollárt.

A SUNDOG 54,68%-os volumen-piaci tőkearányossal büszkélkedhet, ami a mém érme növekvő lendületét jelzi.

A szakértők azt jósolják, hogy amikor a Bitcoin (BTC) kitör és bikafutást indít el a szélesebb kriptopiacon, a SUNDOG további 1500%-os rallyt produkálhat.

Éljen a bikafutással: fektessen be az ETFSwap-ba (ETFS)

Miután a Bitcoin (BTC) kitörésre készül, a szakértők szerint ez 1500%-os rallyt eredményezhet a Stacks, a SUNDOG és az ETFSwap (ETFS) számára.

E három közül azonban az ETFSwap (ETFS) kínálja a legközvetlenebb és potenciálisan magasabb hozamú lehetőséget a folyamatban lévő előértékesítés miatt.

Továbbá, mivel az ETF-piac fellendülőben van, a szakértők további 4000%-os növekedést jósolnak az ETFSwap (ETFS) számára, amikor saját ETF-et indít.

A profitmaximalizálásra törekvő befektetőknek érdemes megfontolniuk az ETFSwap (ETFS) tokenek megvásárlását a jelenlegi kedvező, 0,03846 dolláros áron, mielőtt az előértékesítés kifogy.

További információk az ETFS előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítésre

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

A Chainlink és a Ripple nem tesz gazdaggá, de a 25x dual-chain kripto a FOMC-rali után képes lehet rá

Vendégbejegyzés A megnövekedett piaci volatilitás közepette a Ripple (XRP) és a Chainlink (LINK) a FOMC-frissítést követő közelgő rallytól függetlenül potenciális veszteségként tűnik ki. Az IntelMarkets tűnik a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.